Поїде бідолаха в «ДНР» без премії – Сікора про організований Реведжуком протест проти Тимошенко

В Івано-Франківську ініціатива «Граблі» організувала протест у день приїду лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, а журналіст Роман Реведжук на прес-конференції політика влаштував «провокацію».

За словами колишнього нардепа від Прикарпаття Ольги Сікори, яка представляє «Батьківщину», протест проти Тимошенко був жалюгідним.

«Цей перевертень з кількома проплаченими студентами вирішив зробити кілька провокацій під час виступів Тимошенко в Івано-Франківську. Це було жалюгідне явище - журналіст, який приїхав з «ДНР» та п’ятеро дітей зі схованими обличчями! Реакції суспільства - нуль, для журналюги - позорище й ганьба і ще «догана» від шоколадних роботодавців! Поїде бідолаха в «ДНР» без премії», - пише у Фейсбуці Сікора.

Разом з тим, сам Реведжук вважає, що акції у кільком містах показали рівень вихованості керівників обласних осередків партій, адже вони дозволяли собі ненормативні висловлювання.

«Пригадуємо 12 листопада. Івано-Франківськ. Прес-конференція лідерки партії Батьківщина. Де пані Тимошенко сказала, що прийде час і мені доведеться відповісти за те, що назвав її брехухою. Звісно можна б не зважати на неї, ну сказала жінка на емоціях, хіба мало жінки наговорять. Але виходить не все так просто. Тут мені мої читачі, котрі мають досвід в політиці, пояснили один важливий факт. Сьогодні Тимошенко не можна розцінювати лише як жінку. Бо вона політик - лідер парламентської партії. Її висловлювання - це рівень поваги до журналіста чи іншого громадянина України за його позицію всією політпартією. А слова сказані нею у мій бік, треба сприймати, як погрозу. Можу собі тільки уявити, як мені прийдеться відповідати за те, що не витерпів її брехню та сказав їй про це», - пише у Фейсбуці Реведжук.


Леся, 15.11.2018 09:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини