«Фаворити» кампанії виклали на прилавок свої найсакральніші дурилки - політолог

Сьогоднішні умовні фаворити виборчої кампанії Юлія Тимошенко і Петро Порошенко не зовсім вірять у власну перемогу, про це у Фейсбуці пише політолог Михайло Басараб.

За його словами, вони випустили в обіг кульмінаційні обіцянки для свого виборця. Офіційно кампанія стартуватиме за півтора місяці і до пікових морозів ще далеко, а Тимошенко вже зараз «продасть» своєму виборцю зниження тарифів удвічі.

«Довго їхати на цій обіцянці не вийде. Жанр тривалої електоральної кампанії потребує періодичної накачки чимось більш вражаючим. У січні-лютому виборець потребуватиме ще екзотичнішого дурману. Що тоді обіцятиме Юля своїм? Долар по 8, як при Януковичу, чи ковбасу Любительську по 2.80, як за Союзу?!» - пише політолог.

За його словами, Порошенко за чотири місяця до дня голосування вже «продає» мобілізаційне гасло «Геть від Москви».

«Що він буде говорити потім? «Уб‘ю Путіна»?!» - відзначає експерт.

Він говорить, що після такої накачки електорату, обіцянки про світле майбутнє в НАТО і ЄС або гасла «жити по-новому», «справедливість є» чи «вона працює» вже не діятимуть.

«Фаворити» кампанії виклали на прилавок свої найсакральніші дурилки. Хоча зараз в цьому ще не було потреби. Попереду аж чотири довгих місяці. Два, а то й три тижні різдвяно-новорічних свят, які зіб‘ють темп і емоцію кампанії, а вони вже зараз змушують свого виборця божеволіти. Ранувато. Метушаться. Самі не вірять, нервують. Страшно уявити, що чудитимуть далі», - пише політолог.

Леся, 14.11.2018 12:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини