Франківець, у якого із крану текла блакитне вода, відмовився пускати працівників водоканалу у квартиру

Декілька днів тому, в центрі міста, в одного із мешканців в квартирі зі змішувача потекла блакитна вода. Мешканець просив водоканал негайно прокоментувати дану ситуацію, про це повідомляють у прес-службі водоекотехпрому.

«Нами була створена комісія і направлена за вказаною адресую. Приїхавши на місце власник квартири не захотів пустити нас для вияснення причин, а саме що трапилось і звідки могла піти така вода. Його слова були дивними тому, що декілька днів тому в його же квартирі це відбувалось, а сьогодні уже пускати не хоче мотивуючи це тим, що в нього все гаразд ідіть шукайте де інде», - відзначають у прес-службі.

На підприємстві відзначають, КП «Івано-Франківськводоекотехпром» обслуговує водопровід тільки до будинку, за все інше, що відбувається в будинку, а зокрема внутрішньобудинковій системі відповідає балансоутримувач.

«На майбутнє просимо Вас звертатись спочатку до свого балансоутримувача, а якщо уже він не допоможе, то буде створена комісія, до якої будуть входити наші представники», - відзначають у прес-службі підприємства.

Леся, 23.10.2018 08:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини