Ромів в Україні люблять, за винятком безхатьків, які паразитують на нас - нардеп

В Україні не утискають ні ромів, ні представників ЛГБТ-спільноти, про це заявив нардеп від Прикарпаття Юрій Тимошенко.

«Заявляю офіційно на всю Україну і весь світ, що жадних утисків представників ЛГБТ-спільноти у нас немає і ніколи не було. Всі наші мирні акції – це тільки захист і відповідь на їхні напади на нас, коли вони ні з того ні з сього починають галасувати і парадувати зі своїми прапорами нам під вікнами, або ходити в школи до наших дітей, щоб розказати їм що правильно, а що ні. Дякую, панове, але то є наші діти, не ваші! І нашим дітям ми давно вже розповіли все, що вважаєм за потрібне. В своїх клубах, в своїх домівках, поміж таких як ви, поводьтесь як вам заманеться. Але ходити по вулицях, до прикладу в халаті, де в районі статевих органів нашиті образи наших святих, чи з плакатом в руках «Содом в каждый дом» - це занадто. Ніхто не давав вам права глумитись над тим, що для нас святе і, свідомо роблячи це, ви чудово знаєте, на що ви нас провокуєте», - говорить нардеп.

Окрім того, заявив нардеп, немає також і проблем із ромами.

«З ромами взагалі все просто. Ромів в Україні люблять і поважають. Ми захоплюємось їхньою культурою, музикою, танцями, співами, звичаями та традиціями. Їх багато живе посеред нас - в сусідстві, на роботі, ми з ними підтримуємо дружні стосунки і, до речі, завжди радо запрошуємо їх музик на наші свята.  Інша річ – якісь безхатьки, які ніде не працюють, і нічого не роблять, а тільки паразитують на нас і нашій праці, які оселяються чомусь не в далеких лісах, щоб нікому не заважати, а як ті лиси, впритул до нас, щоб було в кого красти і з кого користати. Вони живуть в близьких до нас заповідних парках, вирубуючи та знищуючи їх, розводячи шалену антисанітарію, що загрожує всім нам і, в першу чергу, нашим дітям, які не мають такого імунітету до хворіб як вони. І все це, на жаль, «кришується» продажними правоохоронцями, які за відкати і хабарі від тих безхатьків, вперто і нагло не помічають їх у себе під самим носом», - говорить нардеп.

За словами Тимошенко, у цій ситуації вривається терпець у нашої кращої патріотичної молоді, яка, до речі, на відміну від поліції, хабарів і відкатів не бере.

«Молодь іде до цих безхатьків, щоб не словом, а ділом зробити те, що повинна була зробити наша славнозвісна поліція, але не зробила. Безперечно дуже шкода тієї людини, яка загинула, ким би вона не була, але винні, в першу чергу, однозначно не діти, а ті запроданці в погонах, котрі своєю зрадницькою бездіяльністю спровокували дітей на те що сталося. Якщо б ці продажні покидьки вчасно виконали свій обов’язок перед державою і народом, то, напевно, він був би виконаний без таких надмірностей і переборів, що вчинили недосвідчені діти», - додав нардеп.

Леся, 04.08.2018 12:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини