Поліцейські просили відпустили хлопця з Індії, який намагався пробратися у квартиру, бо він бідний студент – соцмережі

Поліцейські рекомендували франківчанці Анні Гересем’юк відпустити індуса, який намагався проникнути у квартиру жінки, бо він – бідний студент, про це пише потерпіла у соцмережах.

З її словами, вона повернулася з магазину додому і зловила на гарячому злодія, який уже виламав замок у перших дверях і почав взламувати другі двері. Жінка злодія впізнала. Каже, що то студент з Індії, який приходить до своїх друзів, таких самих студентів індусів і наших сусідів, в гості.

«Коли він зрозумів що його зловили на гарачому і впізнали, вів себе неагресивно і навіть сам перелякався. Я себе вела впевнено, і коли він пробував втікати, я його не відпустила і змусила ремонтувати двері. За цей час я подзвонила у поліцію і попросила щоб хтось приїхав. З цього моменту поліція показала саме дно. Дівчина диспетчер почала цікавитися хто такий злодій і чому він поліз саме у нашу квартиру, висловлюючись так, ніби то ми самі винні, що він саме до нас поліз. Після такого "допиту" вона заявила, що поліція виїхала на другий виклик і приїхати скоро не може. В цей час приїхала охорона, затримали злодія. Поліція не їхала ще довгий час (близько 40хв). Якби не охорона, то злодій уже давно б оговтався і втік», - розповідає жінка.

Коли поліцейські приїхали, то почали просити відпустити хлопця, бо він іноземець, каже жінка.

«Наші полісмени побачили, що злодій іноземець і почали просити мене його відпустити, бо він, бачите, бідний студент. Вияснилось, що він на останньому курсі медуніверситету і полісменам було надзвичайно жаль цього нещасного хлопця, бо його можуть виключити. Потім вони сказали, що взагалі зробити нічого не можуть, бо вони не імміграційна служба, а нам треба попросити нашу сусідку, яка здає індусам квартиру, аби вона з ними зробила справу сама (нагадаю, він там не живе). І тільки коли я почала їх фотографувати, то вони проявили більшу ініціативу і навіть підказали як написати заяву (продиктували написати, що я вимагаю застосувати до крадія міри адміністративного характеру)», - пише жінка.

Їй сказали, що за місяць до неї прийде дільничний и задасть запитання.

«Тоді забрали студента і поїхали. Звичайно, свідків вони не шукали, відпечатки не знімали, і фотографій ніяких не робили. Похоже на те, що бідного студента просто відпустять», - відзначила жінка.

Леся, 13.07.2018 08:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини