Порошенко пішов шляхом «мінусування» своїх конкурентів - політолог

Питання вирішення нового складу ЦВК, воскресле питання з недоторканістю депутатів та ще кілька «сюрпризів» для парламенту чомусь підказують, що президент Петро Порошенко хоче відправити Раду на канікули з тавром найбільшого зла цього світу, про це у Фейсбуці пише політолог Михайло Басараб.

« На фоні такого нікчемного парламенту нікчемний Президент мав би виглядати трохи краще. Давно очевидно, що Порошенко пішов шляхом «мінусування» своїх конкурентів. Яценюк, Садовий, а тепер ще Гриценко і Тимошенко. Шкода, правда, що на «мінусування» «регіоналів» не стало часу і бажання. Але то вже таке. Дуже природно, що в такій концепції бракує поганого парламенту. Восени або взимку прийде черга «поганого» уряду», - вважає політолог.

За його словами, все виглядає дуже логічно.

«Давно зрозуміло, що Президент не виправдовує сподівань. Соціологія показує Порошенку найгіршу електоральну динаміку. Тож якщо не маєш з чим йти на вибори, покажи що усі інші ще гірші. Ну принаймні, - не кращі. Був шляхетніший варіант. Варто було лише зайнятися своїм діло і знову впевнено перемогти на позитиві. Але то вже, на жаль, також таке», - пише політолог.

Леся, 12.07.2018 10:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини