Прояв зверхності? Протестувальники у Пасічній чекали на приїзд голови району, проте він проігнорував людей

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Нині в бік жителів с. Пасічної (Надвірнянського району) звучить немало критики за перекриття дороги. Не виключно, що роблять це так звані «боти» від влади, яка намагається дискредитувати цю акцію протесту та довести протестувальників до її швидкого припинення.

Представникам районної влади, котрі «зволили» прибути на місце, довелося вислухати з вуст селян немало справедливої критики у свій бік. Практично, слова 1-го заступника голови Надвірнянської РДА Богдана Зеленчука, котрий був «посланий вгамувати ситуацію», були прийняті присутніми глузливо. Це й зрозуміло – адже люди очікували приїзду голови РДА О. Кеніза та представників Івано-Франківського облавтодору. Мали бажання з їх вуст почути хоч якусь втішну звістку.

Та, на жаль, голова Надвірнянської РДА О. Кеніз не практикує власної присутності на таких, «гострих», так би мовити подіях. Можна сказати – банально уникає їх, виставляючи заміст себе підлеглих. Населення району сприймає таку поведінку неоднозначно – одні вважають це проявом зверхності чиновника. Є такі, котрі сприймають це за байдужість «іногороднього посадника» до долі Надвірнянщини чи його особисту боязнь до відвертого спілкування з жителями на наболілі теми».

 

Леся, 03.07.2018 09:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини