Політолог: Смисл мультиків Путіна показати світу, що у нього лише два варіанти: або діалог з РФ, або ядерний Армагеддон

В Україні було дуже багато іронії та сарказму щодо «мультиків Путіна», але форма подачі у даному випадку особливого значення не має, найголовніше – зміст, про це у Фейсбуці пише політолог Петро Олещук.

«А зміст простий. Путін демонструє "ікла". І ніхто не може сказати, скільки у цьому блефу, а скільки - реальності. Але в американському Сенаті його вже почули, і дехто хоче "діалогу". От і вимальовується стратегія зовнішньополітичної комунікації РФ», - пише Олещук.

За його словами, смисл всіх цих мультиків один - показати світу, що у нього лише два варіанти: або «діалог» з РФ, або ядерний Армагеддон.

«Зрозуміло, що діалог має бути не простим, а результативним. І під час цього "діалогу" будуть просуватися ідеї, що, мовляв, хіба не варто визнати "російські інтереси" в Україні як "меншу плату" за відмову від знищення людства?», - пише політолог.

Звісно, каже Олещук, не факт, що хтось прислухатиметься до Росії, але логіка Росії все одно зрозуміла.

«Вони, очевидно, все одно сподіваються, що примусять ядерним шантажем до "діалогу". Не сьогодні, то завтра. Або післязавтра.  І навіть одержують підтвердження цієї думки періодично», - додав політолог.

Леся, 11.03.2018 10:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини