Ліквідацію наметового містечка можна вважати «генеральним прибиранням» після депортації Саакашвілі – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Влада хоче спати спокійно. Ліквідацію наметового містечка можна вважати «генеральним прибиранням» після депортації Міхаїла Саакашвілі. Опальний грузин нині в Нідерландах – в той же час його прибічники в Україні деморалізовані. Протестний дух явно спав до критичного «мінімуму» – саме час розсіяти ту групу опозиційників, котрі ще наважуються мітингувати під Верховною Радою. Можна судити й на предмет того, що наметове містечко перестало отримувати належне фінансування на придбання вкрай необхідного: дров, палива, продуктів, медикаментів.

Президентській команді нині вдається, майстерно маніпулюючи, стримувати гуртування опозиції проти себе. Якась частина політиків «прикуплена» владою , на інших мається конкретний компромат, який можна «запустити» в будь-який момент. В першу чергу це стосується потенційних фінансових донорів акції.

Подальший розвиток подій нині важко моделювати. Це може бути й прийняття законів, направлених на заборону подібних акцій протесту – як і крок на достроковий розпуск парламенту та оголошення нових виборів».

Леся, 03.03.2018 19:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини