Марцінків, можливо, сподівається на позачергові вибори і на повернення до парламенту – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Про вплив процедури «громадських слухань» на позитивність прийняття тих чи інших рішень нині можна висловитися давньої приказкою «помагають, як те кадило покійнику». Влада демонстративно усунулася від виконання регуляторних функцій – по цій причині процеси ціноутворення в різних сферах економіки «пішли в дикі танці». Загалом, українська економіка перетворюється в некеровану – корупційна складова в ній явно домінує над економічними законами, економічний базис деградує.

Громадські слухання щодо вартості проїзду для команди міського голови Руслана Марцінківа є варіантом затягування часу – вони розуміють, що тарифи все одно зростуть. По тій причині, що немає альтернативи теперішній системі перевезень по місту.

Марцінків, можливо, сподівається на позачергові вибори – надіється на повернення до парламенту. Не виключно, що ажіотаж «підігрівається» середовищем його опонентів».

Нагадаємо, в Івано-Франківську планують підняти вартість проїзду у маршрутках до п’яти та семи гривень. В свою чергу громадський активіст Наталія Сербин вважає, що міській владі потрібно проводити реформи, а не вступати у домовленості із приватними перевізниками, проте, на її думку, міська влада, наразі, заклопотана власними рейтингами.


Леся, 28.02.2018 09:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини