Треба тиснути на владу, щоби Антикорупційний суд був створений - нардеп

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що поки не вдалося домовитися з МВФ щодо Антикорупційного суду. Чергова місія МВФ поїхала з Києва, не отримавши гарантій створення цього суду.

Нещодавно в рамках Мюнхенської безпекової конференції президент Петро  Порошенко дозволив собі емоційно зауважити, що «думка міжнародних партнерів про антикорупційний суд не є остаточною істиною».

«Дійсно, для президента остаточно істинною є думка його партнерів по корупції. А про що вони думають в контексті створення Антикорупційного суду - не важко здогадатися. Тому наш рецепт в боротьбі з корупцією дуже простий: продовжувати мобілізувати громадськість для тиску на владу, щоб негайно був схвалений закон про Антикорупційний суд. У свою чергу, як народний депутат докладу для цього максимум зусиль в стінах Верховної Ради», - написав у Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

За його словами, важливим буде й тиск наших міжнародних партнерів.

«Саме загроза персональних санкцій проти оточення Президента змусить його таки пришвидшити процес прийняття цього закону. Бо як справжні «патріоти», вони зберігають всі статки за кордоном», - додав нардеп.

Леся, 22.02.2018 10:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини