Операцією з невдалого викрадення Саакашвілі займалось УДО - нардеп

Операцією з невдалого викрадення лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі займалось УДО – Управління державної охорони, про це у Фейсбуці написав нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Наші активісти опізнали особу, яка керувала операцією біля готелю Fairmont. Ним виявився співробітник УДО Сергій. Ця ж особа розповідала про «державні заходи» під час весілля сина Генпрокурора Юрія Луценка  журналісту програми «Схеми», - написав нардеп.

За його словами, УДО, завданням якого є забезпечення безпеки Президента України та вищих посадових осіб держави, приїхало здійснювати незаконні накази Порошенка.

«Напевно, Президент почуватиме себе безпечно лише у випадку, коли Михайла Саакашвілі взагалі не буде в країні. Ось так наші з вами податки, державні кошти, брутально використовуються владою на цькування політичних опонентів. Тому я зроблю відповідний депутатський запит, аби вияснити, хто там з високих українських чиновників у цей час нібито перебував у готелі та нібито потребував охорони», - відзначив нардеп.

Леся, 11.02.2018 13:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини