Закінчується старий паркет для вогню – франківець розповів, як рятуються мешканці відключеного від газу будинку

Уже третій тиждень на вулиці Шевченка один із будинків відімкнутий від газу.

«Ще 31 січня, без попередження і пояснення, будинок відключили від газу. У батьків закінчується старий паркет, який тато завбачливо заникав у підвалі після останнього ремонту. Привітальних листівок до дня народження мами і Різдва Христового теж майже не залишилося - все теж пішло на розпалку. Ці листівки виявилися дуже корисними: колись вони прикрашали мамин сервант і гріли душу, а тепер вони гріють вистуджені помешкання. Мешканці зносять з горища і підвалів старі меблі, двері, віконні рами, інше сміття, яким можна буде грітися цієї ночі. В під’їзді- стійкий запах паленої електрики: частина мешканців, у кого немає печей, гріються електроприладами, стара електропроводка іскриться і віддає повітрю свій кислий і злий дух...» - пише у спільноті Комуналка ІФ франівець.

Разом з тим у будинку, який зводять поруч, кипить робота.

«Працює баштовий кран, мулярі вправно кладуть цегляну кладку. Забудівельник, мов «інкогніто», не дає коментарів, але, повірте, впевнено моніторить ситуацію. Міська влада гордою мовчанкою і бездіяльністю підтримує своїх виборців», - пише франківець

Нагадаємо, на вулиці Шевченка попри мораторій будують тринадцятиповерховий будинок, внаслідок чого у будинку який розташований поруч, відсутня тяга в димоходах. Мешканці будинку поскаржились на забудовника, проте проблему вирішили по-іншому, їм просто посеред зими відрізали газ.

 


Леся, 14.02.2018 19:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини