Вентиляційний канал був затканий пакетами, а димовий не функціонував – експерт про загибель сім’ї Гордієнко

У помешканні, де від отруєння чадним газом загинула сім’я психолога Русани Гордієнко не працював димовий канал, а вентиляційний був закритий. Коли учасники слідчого експерименту увімкнули газовий котел на першому поверсі, то буквальні за дві години на другому поверсі, де від удушення чадним газом загинула дівчина, рівень чадного газу перевищував норму у 70 разів. Про це в коментарі ТРК «Карпати» повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій МВК Ігор Влізло.

За його словами, люди часто закривають вентиляційні канали, думаючи, що таким чином збережуть тепло у помешканні. Так зробили і в сімї, яка загинула.

«Під час першого огляду ми побачили, що в квартирі на першому поверсі, де загинула сім’я, вентиляційний канал був затканий пакетами, а димовий канал взагалі не функціонував», - відзначив Влізло і додав, що гофрована газова труба взагалі буда виведене у ванну кімнату.

За його словами, наразі версією загибелі сім’ї Гордієнків є недотримання правил використання газових приладів.

Нагадаємо, напередодні Нового року від удушення чадним газом загинула сім’я психолога Русани Гордієнко. Друзі родини виявили у будинку тіла жінки, її чоловіка Сергія та чотирьох дітей Огнезара, Ївгу, Ведану та Тівер.


Леся, 22.01.2018 08:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини