Верхньоторецьке було під контролем України - Бурко

Верхньоторецьке -  це територія, яка виключно знаходилась та знаходиться під контролем України, про це у Фейсбуці написав засновник проекту InformNapalm Роман Бурко.

За його словами, навіть бойовики на своїх картах-зведеннях, які публікують у цілях пропаганди, малюють Верхньоторецьке, як територію, що контролюється виключно Україною.

«Сенсації нема, що його "звільнили", бо воно і так під українським контролем. Звісно це ніяк не знижує ризик загострення ситуації в цьому районі і тільки завдяки українським бійцям цей населений пункт не потрапив під контроль російських терористів/ЗС РФ. Їх треба підтримати, взагалі всіх наших воїнів, що тримають передові позиції треба постійно підтримувати, це безумовно», - написав Бурко.

За його словами, Україна послідовно дотримується Мінських угод, це тимчасова, проте необхідна міра, яка дозволяє виграти час для посилення санкцій і виграти війну, а не окрему битву.

Нагадаємо, співак та волонтер Сергій Притула повідомив, що військові зайняли Верхньоторецьке. Цю інформацію підтвердив і волонтер Семен Кабакаєв.


Леся, 01.12.2017 08:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини