Лідер бойовиків «ЛНР» Плотницький втік у Росію – Артем Шевченко

У вівторок, 21 листопада, в окупованому Луганську з’явилися озброєні люди у військовій формі без розпізнавальних знаків тільки із білими пов’язками на рукавах, центр міста був заблокований БТРами. Очевидно, вони підтримували дії звільненого напередодні голови «МВС «ЛНР» Ігоря Корнета. Він розповів про те, що «силовики» провели спецоперацію по затриманні українських диверсантів, які планували вчинити серію терактів на території «республіки», також були проведені арешти «посадовців», які нібито були пов’язані із українськими спецслужбами.

Лідер бойовиків Ігор Плотницький спростував цю інформацію і звинуватив Корнета у розхитуванні ситуації у «ЛНР». Насправді, кажуть експерти, Плотницький та Корнет просто не поділили потоки контрабанди.

Разом з тим, за інформацією речника МВС України Артема Шевченка, Плотницький втік із «ЛНР» до Росії.

«За даними моїх джерел ватажок луганських терористів Ігор «Плотва» Плотницький втік у Росію. Павуки  у банці продовжують жерти одне одного. Нагадую, що першого ватажка луганських бойовиків Болотова не врятувала втеча у Москву і відхід від справ у ОРДЛО -  січня цього року він раптово там і помер від «серцевої недостатності», попивши кави. Всі вони там будуть, сволоти», - написав у Фейсбуці Шевченко.

Про те, що Плотницький втік із «ЛНР» пишуть і у групі «Повернись живим».

Леся, 22.11.2017 08:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини