Терориста № 1 змусили провести прямі переговори з ватажками терористичних організації ОРДЛО - Грень

Будь-яке загострення на Донбасі це результат зовнішньо політичних рухів російського президента Володимира Путіна, про це у Фейсбуці пише підполковник Тарас Грень.

«В даному випадку він веде себе як шкільний переросток-розбишака мовляв перестаньте мені забороняти курити під школою а я не буду бити першокласників. Минулого року я мав неоцінений досвід роботи в СЦКК (спільний центр по координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування на Донбасі). Там мав змогу дослідити, що посилення обстрілів відбуваються напередодні або під час засідань у Мінську. Психологія така – ідіть нам на уступки і ми припинимо (може) вогонь. Так говорять лише терористи які тримають заручників. Що правда в заручниках у схиблених керівників східного сусіда зараз частинка України», - пише Грень.

За його словами, зараз відбувається те ж саме – спочатку було загострення на фронті, а потім Путін разом із представником України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Віктором Медведчуком провели розмову про звільнення українських полонених, яких тримають у заручних на окупованих територіях.

«Не думаю, що кум набере таким чином рейтингу в очах українців. Радше навпаки щур-переросток і далі збирає «команду друзів». Але це так виглядає з точки зору пересічного споживача тв-продукту. Давайте подивимось ширше. Порівняйте риторику тов. «ПУ» в 2013-14 роках. Пихатість і зверхність до всіх і вся. Одна чого фраза вартує – «ИЄТО У НИХ ТАМ ЗАКОН ПРАВИТ МИРОМ, А У НАС ТУТ ТАЙГА А В ТАЙГЕ ХАЗЬЯИН МЕДВЕДЬ ЧТО ХОТИМ ТО И ДЕЛАЄМ»… ну як? Круто.. Далі санкції, які тільки «во благо», жалке скавчання перед турками, яким помстились за збитий літак прокладанням до них за власний кошт газогону.. І поступове здавання позицій на світовій арені. Спроба наробити шкоди у світі, організовані вбивства людей в європі тощо.. призвели до того, що біснувату державу почали потихеньку відлучати від технологічної цицьки.

Моє покоління добре пам’ятає «веселі» 90-ті. Коли вся комуністична пропаганда і ідеологія розбилась об пусті полиці продуктових магазинів. Переконаний, що не довго залишилось чекати нового ГКЧП. Пояснюю чому:
1- Терориста № 1 змусили таки сьогодні провести прямі переговори з ватажками терористичних організації ОРДЛО…
Російські ЗМІ подають це як досягнення в політиці їх президента. Проте, потрібно розуміти, що з терористами не веде перемовин жодна правляча еліта світу. З терористами розмовляють лише терористи. Тобто ці перемовини означають РЕАЛЬНИЙ ТУПІК ПЛАНІВ. Іде хандрозний пошук виходу з патової ситуації, - як вийти з махача в якому начистили морду ( і хто!!!!! Васали!!! Хахли!!! Які за даними пропаганди крім сала нічого не бачили!!) в непом’ятому смокінгу, щоб рідне уральське населення не «відпетушило». Ну і бажано щоб («суки пендоси») зняли санкції бо ми ж тіпа вже хАроші. Для цього власне і проводиться інформаційна ізоляція свого власного населення. Бо не дай бог вони отримають інформацію ззовні. І матимуть свій погляд на політичну роль їх країни у світі! Раб краще працюватиме, якщо буде боятись, що сусідній господар (якщо нападе на його рабовласника) до кайданків надіне ще й ошийник. Теорія «навколо ворог» не нова ті хто жив в срср мене зрозуміють.

2- За даними опублікованими в російських ЗМІ кількість банкротств в російському бізнесі за останній місяць перевищила історичний максимум 2014року!!! Першими обвалились будівельні кампанії далі машинобудівельники і харчовики… знаєте що це – це початок нового дефолту. Тут не треба мати економічну освіту щоб зрозуміти це. Іншим підтвердженням цього є масові арешти можновладців з конфіскацією майна і грошей. Росіянам це припідносять як боротьбу з корупцією. От лише цікаво невже тільки зараз в червоному застінку прозріли, що на місцях сидять казнокради? Вони що рік тому не крали? До речі більшість з них призначена самим «луноликим». Також відсутність грошей проглядається і в тому, що куди не суниться «володар всєя» кругом тулить свій газ і нафту… хоча Європа з кожним роком купує його менше а ми ВЗАГАЛІ ВІДМОВИЛИСЬ! А що таке втрата найбільшого ринку вирозумієте. Тепер газ для старого світу постачає наприклад Норвегія. Поставте себе на місце власника «бєнзокАлонки». Є з чого біситись ? правда?

3- Постійні невдачі як в політиці так і на фронтах. За даними опублікованими російським сайтом «Фонтанка» - кількість протестних акцій в росії виросла порівняно з минулим роком ВТРИЧІ!!! Ви уявляєте собі росія і протести! Політична ізоляція продовжується крім керівників «васальних» країн створених колишніх республік розвинутий світ відверто відмовляється розмовляти з керівником «кАлосса». Спроба «вдохновити» росіян «СЬЄВЬЕРНИМ ЩИТОМ» з тріском провалилась. Нема досягнень в науковій сфері. З сірії колонами ідуть гроби. Така сама ситуація і з України. хитка ситуація з опорою на силовиків призводить до посилення владою позицій розкольницької церкви мацкАвскАго патріархату. Однак нібито підтримуючи владу церква переслідує свій бізнес-інтерес. Така сама ситуація і з послідовниками Кадирова. Одним словом – куди не плюнь ЖУРБИНКА. 

От і приходиться «старшому братику» стоячи на колінах хоч спробувати бодатись.. обстрілюючи міста і села в Україні. Не може він більше нічого. Ні на що більше не здатний. А дороги назад немає - бо дуже страшно правлячій верхівці. Тікати не буде куди. Бо як там вони люблять повторяти – «вялика рассєиа а отсупать то некуда». А рабам страшно бо ті, хто виріс в неволі не розуміє змісту слова СВОБОДА!
Сподіваюсь що всім нам вистачить сили довести нашу битву до переможного кінця. Ну приблизно так, як вам вистачило сили дочитати всі мої напівграмотні речення», - пише Грень.

Леся, 16.11.2017 08:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини