Влада намагається відшукати осіб невдоволених нардепом Дерев’янком, щоби його скомпрометувати - активіст

Діюча влада намагається «витіснити» опозиційних депутатів з електорального поля. Ситуація із нардепом від Прикарпаття Юрієм Дерев’янком в значній мірі подібна на методи, які задіювала влада при Вікторові Януковичі з метою компрометації Юрія Луценка та Юлії Тимошенко, про це в коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

«За 10 років своєї політичної діяльності Юрій Дерев’янко залишив досить яскравий слід на теренах, від яких обирався до Івано-Франківської обласної та Верховної Ради. Це десятки, якщо не сотні, епізодів вкладання меценатом власних коштів в розбудову соціально-культурної інфраструктури краю. В той же час, породжене ним дітище (осередки політичної партії Фронту змін) нині явно працює проти свого колишнього благодійника.

Зрозуміло, що не всім можна було догодити – саме нині влада намагається відшукати осіб невдоволених нардепом. Чиниться це з метою компрометації та «зачистки» спогадів виборців як про самого Дерев’янка так і команди Благодійного фонду. В той же час сама влада не в змозі власними зусиллями займатися такою благодійністю. Тому чиновники намагаються якнаймасштабніше рекламувати власні піар-заходи. Одній школі принтер «презентують» за бюджетні кошти , в іншій класну дошку на стіну почеплять. Загалом, можна сказати, що на заміну Юрію Дерев’янку від влади готується «потужний» кандидат, на здобуття рейтингу котрим скеровуються всі наявні ресурси», - відзначив активіст.

Нагадаємо, речник голови ГПУ Лариса Сарган відзначила, що Дерев’янка підозрюють в ухиленні від сплати податків та викликають на допит. Сам нардеп заявив, що немає чого приховувати і прийде на допит.


Леся, 11.11.2017 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини