Тепер обов'язково братиму з собою в метро свій дробовик – журналіст про відкрите носіння зброї екс-радником голови МВС

Ілля Кива, будучи радником голови МВС Арсена Авакова і керівником Департаменту протидії наркотикам відкрито в запоясній кобурі носив предмет схожий на пістолет (по факту бойовий Форт) вулицями Києва і в громадському транспорті (потяг Інтерсіті Львів-Київ) чим порушував внутрішні інструкції МВС, бо відкрито можна носити в форменому одязі. Про це у Фейсбуці написав журналіст Роман Сініцин.

«Але тепер він цивільний, допускаю правда що виведений поза штат, але залишився в системі МВС.  Але це не важливо. Формально - він не поліцейський. А голова соцпартії, майбутній кандидат в Президенти, не радник Авакова... Ну тобто звичайний громадянин, ймовірно з психічними розладами та нагородними пістолетами Форт і АПС», - так журналіст прокоментував сьогоднішні фото Киви, на яких у нього за поясом видно зброю.

«Арсен Аваков, дякую Вам і усій команді реформаторів в МВС та Нацполіції за таку довгоочіуквану лібералізацію законодавства про зброю. Приховане носіння та транспортування вогнепальної зброї цивільними - анахронізм і пережиток залишений совком і злочинною владою. Тепер обов'язково братиму з собою в метро свій дробовик!» - відзначив Сініцин.

Нагадаємо, раніше у коментарі «Малакаві» голова ВО «Голос» Ростислав Гудзінський припустив, що у Киви за поясом знаходиться нагородний пістолет «Форт».

Леся, 06.11.2017 16:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини