Вбивці Аміни добре підготувалися. Їм допомагали співчуваючі і поплічники, які діють не ховаючись - Корчинський

Вбивцям Аміни Окуєвої не довелося проповзати по пластунськи через український кордон, ховаючись від українських прикордонників. Вони сіли на поїзд «Москва-Київ» і проїхали з комфортом, написав у Фейсбуці політик Дмитро Корчинський.

«Їм не довелося підробляти українські паспорти. Їх без проблем пропустили по московитських. Їм не знадобилося у центрі підготовки диверсантів вчити українську мову, щоб замаскуватися в київському натовпі. Тут всі розмовляють московською. Вбивці Аміни добре підготувалися. Їм допомагали співчуваючі і поплічники, які діють вільно, не ховаючись. Бо нема від кого ховатися.

Обшуків і арештів київської вати знову не станеться, тому вбивці Аміни безпечно переночують вдома у Льовочкіна, Мураєва чи Гужви. Тільки подивугідними лінощами ФСБ і ГРУ можна пояснити те, що теракти в Києві здійснюються не щодня», - написав Корчинський.

Нагадаємо, 30 жовтня в Київській області обстріляли автомобіль Аміни Окуєвої. Вона загинула.

За словами підполковника Тараса Греня, якщо вбивство Аміни Окуєвої буде використано в гаслах під Верховною Радою, то автоматично стане зрозуміло, хто його замовник.


Леся, 30.10.2017 22:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини