На «Хеловін» повилазила всяка нечисть – політик про появу Ющенка

Колишній президент Віктор Ющенко завив про те, що він єдиний непідвладний Кремлю.

Цю заву розкритикувала колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора, додавши, що саме він під час президентства лобіював бізнес окремих олігархів та привів до президентства Віктора Януковича.

«На «свято» Хеловіна повилазила всіляка нечисть. Разом з нею й ненависник Кремля, який не ліг під Путіна, не «хіхікав» з ним у Москві, не підписував з ним жодних газових угод, хіба одну у 2006-му, результати якої відчуваємо й сьогодні, не лобіював бізнес олігархам, хіба невеличке Фірташеве РосУкрЕнерго, не призначав Януковича прем’єром, не допомагав йому стати президентом і зовсім не брав за це грошей від ПР! Україні знову потрібен Ющенко! Це ж як потрібно себе любити! Чи ж за яких лохів нас вони нас усі мають?» - відзначила Сікора.

Нагадаємо, Ющенко у своєму повідомленні в соціальних мережах зосередив увагу на тому, що під час свого президентства він не здав ані Крим, ані Донбас.

У свою чергу колишній нардеп від Прикарпаття Євген Гірник вважає, що висловлені ідеї Ющенка знаходять відгук у суспільстві.

Про те, що Ющенко може розраховувати на електорат, який ностальгує за доларом по 5 гривень, говорить політолог Петро Олещук.

Окрім того, на думку прикарпатського громадського активіста Михайла Андрійовича, Ющенка можуть використати у боротьбі із Саакашвілі.


Леся, 30.10.2017 08:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини