Нардепові Шевченку дали команду піти на зговір із «Свободою» та розподілити потоки – активіст

Народний депутат Олександр Шевченко пішов на зговір із місцевою «Свободою», аби разом вони могли розподілити фінансові потоки, які йдуть на ремонт доріг, про це у Фейсбуці написав громадський активіст Роман Реведжук.

«Папік згори дав команду піти на зговір з партією «Свобода», розподілити потоки і разом ведуть: один віковічну боротьбу проти олігархів, а інший проти першого фокусуючись на популізмі», - відзначив Реведжук.

Він розкритикував встановлення борда на Прикарпатті зі словами подяки нардепу Шевченку.

«Скажу одне, до будівництва вони дійсно мають відношення, але як ті, хто через свої фірми викачують з державного бюджету гроші, монополізуючи цей напрямок. На прикладі будівництва Набережної в Івано-Франківську, яку робили за бюджетні кошти, також піарились на ній, приписували собі заслуги неземного значення. Та в результаті звузили дорогу майже на метр - де ж кошти поділися, можна здогадуватись. Новий мер за домовленістю, не береться перевіряти цей факт, а навіщо, він уже голова міста. Краще висвячувати ліфти, лавочки і т.д.» - написав Реведжук.

 За його словами, замість встановлювати борди, краще би Шевченко  відремонтував автобусну зупинку, яка виглядає не кращим чином.

Леся, 27.10.2017 10:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини