Бійці АТО будуть взаємодіяти із правоохоронцями - Андріїв

Сьогодні учасники АТО провели робочу нараду з керівниками силових відомств і головою ОДА Олегом Гончаруком, щодо питань безпеки, взаємодії наших бійців та проведеною роботою правоохоронних органів по резонансних випадках стрільби в центрі нашого міста. Про це повідомляє Василь Андріїв.

«Почули реальні зроблені кроки силовими підрозділами, щодо вжиття превентивних заходів по безпеці та дієвими кроками в процесі розслідування кричущих випадків із застосуванням вогнепальної зброї. Підвели підсумки та спільно анонсували створення проекту "Громадської варти" із числа учасників АТО у забезпеченні охорони порядку під час масових заходів та кризових ситуацій, які можуть нести загрозу місту та області загалом», - повідомив Андріїв.

За його словами, на нараді домовились про створення найближчим часом робочої групи, яка має сформувати механізми нашої спільної діяльності за для єдиної мети - безпечне, мирне місто для наших громадян.

«Варто наголосити, що воїни АТО будуть залучатися виключно на громадських засадах і будуть мати офіційні повноваження по забезпеченню громадського порядку. Працюємо спільно за для спокою та безпеки наших сімей та жителів міста та області», - відзначив Андріїв.

Леся, 19.10.2017 21:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини