Народ готовий до протестів, проте вимоги повинні бути інші - політик

Український народ готовий до протестів, про це у Фейсбуці пише колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора. Проте за її словами, є одне «але».

«Якщо обличчям нового Майдану буде Лєщенко, Найєм і Заліщук, які в своїх кишенях ще носять квитки БПП, то скажіть, для чого ця нова "розводяга". Пам'ятаю, як у 2007 році 125 депутатів ВР фракції БЮТ ("Батьківщини") - склали мандати, щоб провести перевибори до ВР, яку вважали антинародною - прем'єром тоді за пропозицією Ющенка став Янукович і банда у ВР підтримала його кандидатуру. Чи є сьогодні такі камікадзе у ВР, окрім Батьківщини, які готові пожертвувати мандатом, щоб відбулися перевибори, знаючи, що вони можуть більше ніколи туди не попасти! Якщо так, то для чого такі вимоги, як скасування недоторканості - ніхто ж Конституцію в часі війни міняти не повинен», - написала Сікора.

За її словами, вимоги повинні бути інші, а саме:повне перезавантаження!

«Вибори до ВР і президентські також! Найбільше зло - це не "недоторканість" в її фізичному розумінні, а наявність недоторканих олігархів у ВР та адміністрації президента. Ось це наша найбільша біда. Перезавантажимо владу, дамо відсіч олігархату, який скуповує голоси на мажоритарних округах - тоді й питання недоторканості перестане бути таким актуальним!» - відзначила Сікора.

Леся, 18.10.2017 21:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини