В нинішній Україні немає і не буде місця жорстокості Януковичів-Саакашвілі - Шкіряк

Коли Михайло Саакашвілі був президентом Грузії, то за його наказом спецназ вбивав і калічив мирних опозиційних демонстрантів, про це у Фейсбуці пише радник голови МВС Зорян Шкіряк.

«Тоді він був президентом Грузії і в тому числі за цей злочин його хочуть судити. А сьогодні він маргинальний політичний аферист, котрий рветься до влади вже в Україні. Тоді він вбивав громадян Грузії, а зараз хоче крові українців», - відзначив Шкіряк.

За його словами, підрозділи МВС України будуть неухильно охороняти конституційне право усіх громадян на мирний протест.

«Ми будемо захищати права і свободи українців і ніколи не допустимо неправомірних дій щодо будь-яких акцій протесту. В нинішній Україні немає і не буде місця жорстокості Януковичів-Саакашвілі. Втім, ми закликаємо усіх учасників акцій дотримуватися норм законів та Конституції України.  Національна поліція та Національна гвардія будуть адекватно реагувати на будь-які правопорушення, насильницькі дії та антидержавні провокації з боку будь-яких деструктивних сил.  І це не наше право, а обов‘язок, наданий правоохоронцям Законами України. Переконаний, що здоровий глузд переможе істерію і популізм», - відзначив Шкіряк.

Леся, 16.10.2017 12:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини