«Ворог Карпат». Нардеп Соловей не підписав заяву про підтримку програми ремонту автодоріг краю - Шевченко

Тільки один народний депутат від Прикарпаття, а саме Юрій Соловей, не підписав заяву про підтримку програми ремонту автодоріг в краї, про це у Фейсбуці пише нардеп Олександр Шевченко.

«Суть тут проста... Одні підтримують якісний, високотехнологічний ремонт на довгі роки від фірми ПБС, Соловей прагне робити, як звикли робити крадії та бракороби у дорожній галузі за останні 25 років», - написав Шевченко.

За його словами, створивши примітивну компанію з сміхотворними інвестиціями та застарілим обладнанням «Шляхбудлім», Соловей намагається довести суспільству, що нові підходи та технології у будівництві доріг не є потрібними.

«В гонитві за власною наживою забуває за якість... Адже нові підходи та технології вимагають великих інвестицій в створення дорожніх компаній. До прикладу в компанію ПБС було інвестовано близько 400 млн грн та залучено сотні мільйонів обігових коштів, адже роботи виконуються наперед без авансування. До речі Укравтодор губить назавжди близько 30% грошей від попередніх оплат компаніям на кшталт Шляхбудліму Солов’я ... Бо вони просто зникають. Тільки в Україні поки що можуть приймати участь у тендерах фірми, які жодного поняття не мають у будівництві... Фірми – прокладки», - відзначив Шевченко.

Нардеп каже, що Соловей навмисне влаштовує провокації, звертається до Антимонопольного комітету, аби розкрадати бюджетні кошти в дорожньому будівництві. Шевченко каже, що Солов’я можна назвати «ворогом Карпат». 

Леся, 09.10.2017 12:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини