Я вб’ю тебе – ґвалтівник залякував школярку, щоби вона мовчала про злочин

Працівники правоохоронних органів розповіли про те, що 11-річну дівчинку зґвалтував чоловік 1997 року народження, нижче середнього зросту зі світлим волоссям, який переїхав із мамою, вітчимом на Прикарпаття із сусідньої області.

Чоловік сидів на сходах клубу в одному із селі, спостерігав за тим, хто проходить дорогою. Дівчинку він запримітив одразу, коли вона підійшла до нього, він її схопив за руку, затулив рот та затягнув у кущі, заклеїв їй рот скотчем. Чоловік погрожував дитині, що якщо буде кричати, то вб’є її. Окрім того, сказав, якщо вона комусь розповість про наругу, то теж уб’є її, бо знає, де вона живе.

На місці злочину були знайдені ліки, які випали із кишені злочинця. Окрім того, дівчинка повідомила, що на його одязі був зображений фрагмент іноземного прапору, злочинець був взутий у зелені гумові тапочки.

Вчора надійшло повідомлення, що виявлено подібного до злочинця чоловіка у селі Спас. Правоохоронці затримали його, у нього в пакеті були ті самі зелені тапочки, на штанях був фрагмент прапору Великобританії, мав такі ж ліки, які були знайдені на місці злочину. Чоловік зізнався про те, що скоїв злочин.

Правоохоронці кажуть, що чоловік виглдає розумово відсталим, навіть казав, що йому сподобалось вчиняти злочин такого характеру.


Леся, 22.09.2017 10:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини