В ресторан-клубі «Istanbul» неповнолітнім продають алкоголь

19 травня робоча група з питань виявлення фактів продажу алкоголю неповнолітнім отримала анонімний дзвінок що в ресторан-клубі «Istanbul», який знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 3, неповнолітнім безперешкодно розливають пиво, про це говориться у спільноті «Тверезий Франківськ».

Прибувши на місце події в супроводі працівників відділу ювенальної превенції робоча група поспілкувалася із відвідувачами даного закладу та встановила, що серед них є справді неповнолітні особи.

За результатами перевірки складено адміністративний протокол за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Того ж дня випадок продажу спиртного неповнолітньому встановлено в магазині «Кишенька», який знаходиться за адресою: вул. Чорновола 143.

«Як виявилось в ході опитування, за прилавком знаходилась особа, яка немала жодного відношення до даного закладу. Зі слів дівчини в магазині вона не працює, тим паче не є оформленою згідно чинного законодавства, а просто допомагає у вільний від навчання час. На зауваження яким чином в магазині працює не офіційно працевлаштована особа, представники робочої групи отримали відповідь: «Всі питання до власника закладу». В ході складання протоколу дівчина продовжувала здійснювати продаж пива іншим особам. Після приїзду представниці власника не вдалось також і отримати відповідь про наявність ліцензій чи свідоцтва на ведення підприємницької діяльності. Зі слів жінки усі документи стосовно магазину в процесі виготовлення. Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними», - сказано у повідомленні.

Леся, 24.05.2017 09:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини