За логікою наступним мав би бути замах на дипломатичних представників – підполковник про події в Польщі та Україні

Починаючи з 1991 року ніякого національного питання між Україною та Польщею не існувало, вважає підполковник Тарас Грень, західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

За його словами, все почалося після того, як Польща активно підтримала Україну у боротьбі із російською агресією. Тепер почав розігруватися класичний інформаційний сценарій війни між двома дружніми країнами.

«Ця інформаційна агресія розрахована на тривалий час. Механізм і сценарії прості, як горох в окропі. Спочатку в Польщі проросійські молодики проводять низку акцій проти України. Причому вони точечні і мають одноразовий характер. Таким чином, що покликані привернути увагу журналістів. Потім подібне проводиться в Україні. Що підкріплено типу молодь проти... Далі нагнітання обстановки. Понищити пам’ятники вночі - справа легка. Тирити та калічити щось вночі це звична справа для тих, хто придумав цю акцію», - говорить Грень.

За його словами, вихід на вищий рівень - обстріл посольств.

«Логічно далі має бути замах на дипломатичних представників. Як в Україні так і Польщі. Все це активно коментується посадовцями та журналістами країни організатора і ніби не учасника подій», - відзначив Грень.



Леся, 30.03.2017 09:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини