Ролети на гараж від виробників Алютех і Дорхан. Ціни і характеристики від компанії vorota24.com.ua

Автоматичні ролетні ворота серед власників гаражів користуються такою ж популярністю, як секційні або розпашні. Це зручно, практично і у порівнянні недорого. Компанія «ВОРОТА 24» пропонує великий вибір гаражних ролет, серед яких лідери продажу - білоруська компанія «Алютех» і чеська «Дорхан». Детальніше - перейшовши за посиланням https://vorota24.com.ua/products/category/rulonnye-vorota-alutech-dnepr.

Ролетні ворота «Алютех» завдяки конструкції, відмінно підходять для прорізів, якщо над ними розміщені комунікації у вигляді електричних проводів, труб водопроводу. Встановлюватися дані ролетні ворота можуть як на отвір, так і у сам отвір. Розміри гаражного отвору не повинні перевищувати 7 м в ширину, і площу не більше 21 кв. м.

Ролетні ворота являють собою алюмінієві профілі, які згортаючись, ховаються в захисний короб, встановлений у верхній частині воріт. Алютех використовує профілі роликового плющення з твердим і м'яким наповнювачем. Доступні також додатково екструдовані профілі в 16 кольорах. Висота покриває поверхні профілю «Алютех» - 77 мм, при цьому товщина - 19 мм. Алюміній в складі воріт захищає всю конструкцію від корозії і впливу навколишнього середовища, перепадів температур. Також може забезпечити довгий термін користування, міцність, енергоефективність.

Рулонні ворота від компанії «Дорхан» ідеально підійдуть для приміщень, де площа для монтажу маленька, або встановити інші ворота неможливо. У цьому допоможуть такі переваги ролет на гараж, як гнучкість і принцип роботи шляхом намотування полотна на вал. Полотно представляє собою профілі і може бути встановлено зовні або всередині отвору. Спосіб кріплення воріт мінімізує ймовірність зламу, коли полотно закрите. Це можливо завдяки потайним саморізам, які кріплять спрямовувальні для руху воріт. Встановлювати ворота «Дорхан» можна на отвір різної форми - від прямокутної до скошеної. Конструкція ролетних воріт добре протистоїть дії агресивного середовища, а це збільшує термін служби воріт. Ролетні ворота «Дорхан» характеризуються підвищеною безпекою і надійні в експлуатації.

 Профілі в воротах «Дорхан» можуть бути використані екструдовані (ширина 84 мм) і пінозаповнені (ширина 77 мм). Ролети для гаражів «Дорхан» можуть перекрити отвори висотою до 6 м, а в ширину - до 12 м. Ворота зроблені з алюмінієвих і сталевих профілів, тому при своїй гнучкості вони міцні і можуть протистояти зламам.

Переваг автоматичних ролетних воріт багато і переоцінити їх неможливо.

- На відміну від розпашних воріт, рольворота працюють вертикально, відповідно ідеально підійдуть для об'єктів, де немає місця, щоб встановити ворота іншого типу.

- Ворота ролетного типу підійдуть для встановлення в гаражі з низькою стелею.

- Додатковий повітрообмін в приміщенні забезпечити допоможуть вентиляційні профілі

- Оглядові спеціальні профілі з полікарбонатними вставками дадуть освітлення в приміщенні і кращий огляд.

- Полотно рулонних воріт протистоїть до навантажень вітру і підходить для монтажу на прорізи великої ширини.

- Якщо ворота автоматичні, то в конструкції передбачена система аварійного підйому вручну. Це може знадобитися, якщо відключене електроживлення, а ворота потрібно відкрити.

- Замовники мають можливість втілити в життя будь-який дизайн, завдяки широкій палітрі кольорів.

Компанія «ВОРОТА 24» пропонує ролетні автоматичні ворота «Дорхан» і «Алютех» починаючи від 200 євро. Це найнижчі ціни в Україні при високій якості продукції та наявності офіційної гарантії виробника на неї.

Леся, 14.03.2017 17:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини