Депутатів облради хочуть обманути і видати офшорку Злочевського за фірму Байдена-Кваснєвського - Галабала

Сьогодні 10 березня, сесія Івано-Франківської облради має розглядати питання щодо погодження надання спеціального дозволу на видобування нафти на газу приватній видобувній компанії ТОВ «ПАРІ» на Микулинецькому нафтогазовому родовищі на Яремчанщині.

За словами депутата обласної ради Ольги Галабали, останні кілька днів і громадським активістам, представникам громади, депутатам активно доносять інформацію про те, що начебто фірма ТОВ «ПАРІ» вже зовсім не належить екс-нардепу від «Партії Регіонів» та колишньому міністру екології Януковича, пану Миколі Злочевському, а її викупили американці і там керують тепер екс-президент Польщі Кваснєвський та син Байдена.

«Обманювали так переконливо, що навіть і я засумнівалася в тому, чи дійсно ТОВ «ПАРІ» і досі належить Злочевському. Дякую друзям, що мають доступ до відповідної інформації, що допомогли швидко отримати всі дані та документи щодо реальної структури власності фірми ТОВ «ПАРІ», включаючи витяги з реєстрів, надані республікою Кіпр», - говорить Галабала.

За її словами, всі витяги вказують на те, що Микола Злочевський власник «ПАРІ».

«Тобто єдиним власником та отримувачем доходу ТОВ «ПАРІ» є Микола Злочевський через офшорні кіпрські компанії», - відзначає Галабала.

Леся, 10.03.2017 08:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини