У голови обласної ради просять пояснити істинну причину звільнення Галабали

Депутати Івано-Франківської обласної ради звільнили заступника голови обласної ради Ольгу Галабалу, яка неодноразово критикувала владу за корупцію.

Прикарпатці не розуміють, за що ж її насправді звільнили і навіть з такими питаннями звертаються до голови обласної ради Олександра Сича.

«П. Олександре, напишіть будь-ласка, яка причина звільнення Ольги Галабали? За що???? Навіть в совєтські часи придумували серйозні причини. А у вас звільняють "неугодних" за нетактовність і образу депутатів (коли вона говорила про корупцію в області). Ганьба великій більшості обл.депутатам, які повторюся, як в совєтські часи по руху "режисерської палочки",
як вівці підписалися. А вам ганьба в двічі, бо ви колись боролися чи швидше критикували, а зараз ображаєтеся що ваших колег

Еебезпідставно Ольга зкритикувала. Дуже ви всі стали ніжними, вразливими. Якщо критику сильно ви всі сприйняли, значить ви підтвердили що рильце в пушку, бо якщо я не крала, я і не буду сприймати в серйоз. Дивно що в суд ще не побігли. Але ви як той колобок бігали з партії в партію, в яку наступну побіжите з Поповичем? Я цінувала ваш розум, але розум без душі це вже нуль», - пишуть у Сича на сторінці у Фейсбуці.

Леся, 02.04.2016 10:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини