Нардеп Тимошенко намагався взяти на поруки підозрюваного у вбивстві Цукерника – журналіст

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко намагався взяти на поруки Вадима Цукерника, якого підозрюють у замаху на підприємця Богдана Копитка, він начебто керував підривом вибухівки. 29 серпня минулого року внаслідок вибуху авто загинуло троє людей, сам підприємець не постраждав.

«Цей хлопець, що на світлині, з ясними очима просто підірвав інших молодих хлопців у Старому Селі. Копитко тоді сів в інше авто і його не вдалося убити. А тепер вдумуємося: чим міг керуватися нардеп від Народного фронту, коли наважився ризикнути своєю репутацією і брати на поруки підозрюваного у вбивстві», - написала у Фейсбуці журналіст Вікторія Балицька.

За її словами, Цукерник причетний до вбивства. "Він повнолітній, він робив це свідомо. Ніякі його заслуги на війні не можуть перекреслити участі у важкому злочині", - говорить журналіст. 

«Цікаво чи виборці Юрія Тимошенка, ну і Народного фронту, хочуть щоб вулицями ходили підривачі фугасів у мирних селах та співучасники замахів та убивств?  Але нардеп даремно ризикнув репутацією. Суддя Галицького суду Людмила Городецька своєю не ризикнула. А точніше, проявила твердість та принциповість і залишила Цукерника під арештом», - написала Балицька.

Разом з тим, нардеп Тимошенко вважає Цукерника жертвою обставин.


Леся, 01.03.2017 17:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини