Ви уявляєте, які капітали «гуляють» у ВР? Якби я хотів продатися, то не за ваші 10 гривень – нардеп

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко заявив, що у Верховній Раді «гуляють» капітали, і якби він хотів продатися, то так би і зробив. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Невже Ви дійсно вважаєте 10 гривень з Вашої кишені "капіталом", за який я би продав свою совість? Хто-небудь з Вас уявляє хоч приблизно ті дійсно капітали, які "гуляють" у ВР? Та напевно, що якби хотів продатись, то не за ваші 10 гривень, і давно вже би мав їх не менше, ніж інші депутати. Хай дехто не судить по собі. Наразі почніть з себе і зі свого "капіталу" аж у 10 гривень. А далі я, побачивши що це комусь таки треба, запропоную і свій план дій, який вже і прописаний, і навіть обговорюється вже з ближчою командою І тільки потім Ви, такі ощадливі, приймете рішення, голосувати за мене, чи ні», - написав Тимошенко.

Нагадаємо, нардеп Тимошенко оголосив, що має намір боротися за пост президента. Він оголосив збір по 10 гривень, щоби назбирати гроші, необхідні для передвиборної застави. Якщо вдасться зібрати необхідну суму, то Тимошенко прийме участь у президентських виборах. 

Леся, 30.12.2016 10:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини