Трамп став управляючим корпорації Америка, не заздрю тим, хто попаде в його лапи – політик

Коли на виборах в США переміг Барак Обама, було так само багато істерії із приводу того, що Америці прийшов кінець, бо темношкірий президент приведе її до краху. Про це у Фейсбуці написав прикарпатський політик Володимир Грабовецький.

«Для тих, хто трохи не в темі, США це світовий локомотив який набрав шалену швидкість, і напрям руху залежить не від однієї людини бодай навіть вона була би президентом. Тому думати, що цей локомотив різко зробить розворот в напрямку Росії і від України принаймні зарано. Зрештою, для нас нічого не зміниться американці як виявляли стурбованість так і далі будуть її виявляти, будапештський меморандум тому підтвердження, Росія як була агресором так ним і залишиться, а вся сьогоднішня істерія навколо цих виборів створена штучно українськими політиками, що би виправдати свої теперішні і майбутні провали», - вважає Грабовецький.

За його словами, Трамп кандидат і Трамп президент це як говорять в Одесі, дві великі різниці.

«Я мав розмову з людиною, яка в свій час мала бізнес відносини з Трампом, так от, в бізнесі він дуже не зручний як для партнерів так і для опонентів, і відгуки в цій сфері про нього більше негативні, що не помішало йому стати успішною людиною, після інавгурації він стане управляючим корпорації Америка і я чесно кажучи не заздрю тим, хто попаде в його лапи будь то Путін чи Порох», - написав Грабовецький.

Леся, 10.11.2016 07:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини