Переповнені зали на виступах «95 кварталу» є яскравим свідченням суспільної деградації – політик

Після виступів «95 кварталу» люди зневірюються і перестають адекватно мислити, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора. За її словами, вона лише раз була на виступі «кварталу» і їй не сподобалось.

«Одного разу мала "честь" побувати на "Кварталі-95" на запрошення київських друзів. Жалюгідне й примітивне явище, яке творчістю не назвеш. Виколочування грошей купкою дешевих бєніних холуїв з кишень українців. Ми не досиділи до кінця!» - написала Сікора.

Після таких виступів українці думають, що змінити в країні уже нічого не можна.

«То ж переповнені зали в Палаці Україна на виступах "Кварталу" є більш ніж яскравим свідченням суспільної деградації, а постійна присутність там відомих політиків - красномовне свідчення того, що нічого ще в даному часі не зміниться. То ж, черги на митниці, сміття, низькі соціальні стандарти, бариги у владі і корупція як спрут, що дожирає державу - ще десятиліттями будуть супутниками нашого життя, якщо дивитися на нього через призму «Кварталу», - вважає політик.

Нагадаємо, на концерті у Юрмалі Володимир Зеленський у ролі президента назвав Україну жінкою із німецьких фільмів для дорослих, яка готова приймати всіх.


Леся, 13.09.2016 08:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини