«95 квартал» неодноразово зображав українця, наче сільського жебрака – громадський активіст

«95 квартал» у Юрмалі розповів про Україну. Так ноумен порівняв країну із жінкою з фільмів для дорослих і відзначив, що країна бере кредити і гарантує, що їх не віддасть.

Сам Володимир Зеленський відзначив, що, дійсно, виступає проти політики керівництва держави. Каже, що ці кредити потім будуть віддавати діти і внуки.

Проте виступ «95 кварталу» більшість політиків не зрозуміли. А голова «Радикальної партії» Олег Ляшко навіть запропонував заборонити йому виступати в Україні.

«Що стосується виступу Зеленського - я не здивований, на відміну від багатьох. Адже вже неодноразово на "95 кварталі" пересічного українця зображали наче сільського жебрака, а українку, як повію. І тоді це мало кого дивувало. Зараз Зеленський підвищив градус - зобразив жебраком Президента України (як посаду, як символ країни), а державу - повією. А насправді вся проблема в мові. Громадянини України - політичні росіяни для громадян Латвії - політичних росіян - показали своє бачення України. Все закономірно. Тому, допоки ми в Україні будемо терпіти це російське сміття - з нас буде сміятись увесь світ!» - вважає громадський активіст родом із Прикарпаття Олександр Аронець.

Леся, 12.09.2016 08:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини