Тимошенко и Ляшко ллють воду на млин регіоналів, вимагаючи парламентських перевиборів – нардеп

Тотальна більшість телеканалів в руках представників колишньої Партії регіонів, саме тому постійно звучить інформація про те, яка погана коаліція і яка прекрасна опозиція в особі «Опозиційного блоку», написав на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Тимошенко.

«І вже ніхто і не згадує, що саме вони ціле останнє десятиліття фактично були при владі, і що все, що було в цей час украдено - украдено в народу саме ними. І ось вже вони ,вовки в овечих шкурах - раптом стали першими захисниками простих людей, вимагаючи від теперішнього Уряду, щоб він повернув людям те, що в дійсності самі до того вкрали. І , що найгірше, люди їм повірили, бо так вже солодко брешуть. Люди вірять в те ,що хочуть вірити, і рейтинг "ригів"зростає щодня. Вони пхають палки в колеса, і чим в державі гірше, тим їм краще», - написав Тимошенко.

За його словами, допомагає у риториці представникам «Опозиційного блоку» лідер «Батьківщини».

«І тут з'являється "вона", лідер блоку, імені її коханої, і разом з лідером партії, імені себе коханого, починають дружно лити воду на млин "ригів", вимагаючи дострокових перевиборів, добре знаючи, що після цих перевиборів, до Ради зайде зо пів зали одних тільки регіоналів», - написав нардеп.

За словами Тимошенка, Україні потрібна нова влада, в тому числі і президент, проте, вони мають бути із кола патріотів.

«Нам потрібен і новий президент і абсолютно нова влада, яка складатиметься виключно з патріотів Героїв війни, що зі зброєю в руках доказали свою вірність Батьківщині, і які вже напевно ніколи, і не продадуться і не зрадять», - додав нардеп.

Леся, 13.07.2016 11:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини