У кабінеті голови районної ради побили депутата – Дирів

У Долині побили депутата Андрія Малетина у кабінеті голови РДА, про це у Фейсбуці написав Іван Дирів.

«Після позачергової сесії у Долині, наприкінці якої сталась словесна перепалка між керівником РДА та депутатом Андрієм Малетиним, коли той заговорив про відкати при ремонтах доріг в районі, керуючий справами райради Мандрик З. І. (припускаю, що за попередньою змовою) сказав Малетину, що голова РДА чекає на нього у свому кабінеті щоб поговорити. Прийшовши туди, виявилось, що голова РДА "підготувався", був вже не один... Крики, матюки, погрози депутатові та іншим депутатам, і врешті решт побиття депутата районної ради. Наскільки мені відомо, прийшов туди і голова райради (думаю, теж за попередньою змовою) забрати вже побитого Андрія. 
Мені не відомо, чи якось відреагували наші правоохоронці, але якщо ще не сподобились, то прошу цей пост розцінювати як повідомлення про злочин і відповідним чином відреагувати.
Думаю, що депутати повинні дати оцінку таким відверто злочинним діям голови РДА.
Голова районної ради мав би терміново скликати Президію чи позачергову сесію з приводу цього інциденту, інакше це буде розцінюватись як співучасть.
Закликаю голову ОДА, п. Гончарука, вже припинити покривати цього хамовитого голову РДА, відмовитись від "страусиної позиції" невтручання, бо то не перший подібний випадок...
Закликаю громадськість, політичні партії та громадські організації району не стояти осторонь.
В понеділок прошу райраду організувати засідання постійної профільної комісії ради з цього приводу», - написав Дирів.


Леся, 20.08.2016 13:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини