Депутати попросили Порошенка звільнити голову Долинської райдержадміністрації

Депутати Долинської районної ради попросили президента Петра Порошенка звільнити голову Долинської РДА Юрія Мазура. Текст звернення у Фейсбуці опублікував Іван Дирів.

Президентові України
п. Петру Порошенку

Голові Івано-Франківської ОДА
п. Олегу Гончаруку

Депутати Долинської районної ради, медики району, представники громадськості обурені поведінкою голови Долинської районної державної адміністрації Мазура Юрія Йосифовича. Його непрофесійні, аморальні дії підривають довіру населення до державної влади, не сприяють зміцненню авторитету держави в суспільстві, відверто ганьблять Президента та його команду.
Багатомісячне ігнорування ним вимог людей, усунення від вирішення важливих питань життя району, кулуарна непрозора діяльність вилились в акції протесту, в першу чергу медиків та громадськості району. Замість вирішувати питання людей, голова РДА цинічно обманює і втікає від них.
Останньою краплею терпіння стала відверта брехня (і людям, і обласному керівництву)про термінове ініціювання скликання сесії районної ради лише для того, щоб люди перестали протестувати, розблокували дорогу, прийшли до зали засідань ради, звідки голова РДА втік. Як виявилось, депутатів ніхто не збирався інформувати і сесію ніхто не збирався проводити.

Звертаємось до Вас, Олеже Романовичу, клопотати перед Президентом України про негайне звільнення Мазура Ю.Й. з посади голови Долинської РДА.
Просимо Вас, пане Президенте звільнити із займаної посади голову Долинської РДА Мазура Ю.Й.

Підписи за підтримку даного звернення, присутніх в залі засідань громадян, додаються (на 5 арк.).

Леся, 20.07.2016 08:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини