Огидно. Міський голова Івано-Франківська розділив учасників АТО на ваших і наших - волонтер

Найбільш огидною справою, якою увінчався міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків за цей ще дуже короткий період мерства - це те, що він своїми діяти розділив учасників АТО на наших і Ваших, на тих, що з нами і проти нього, написала на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Наталія Сербин.

«Одного разу, коли ще йшла виборча кампанія я побачила білборд партії "Свобода" із бійцем на костилях і для мене був шок, як можна так цинічно використовувати армію в політиці. Але бачу, що мер не зупинився, дурних емоцій йому вистачило аби створити свою ГО і через неї чернити бійців.
Хіба це додає нам сил у цій страшній війні?»
- написала волонтер.

За її словами, не зрозуміло чим міська влада може похвалитися у питаннях АТО, що створено для бійців за три роки? Нічого, каже волонтер.

«Навіть в районних центрах створюються і відкриваються реабілітаційні центри, Центри АТО (фактично маленькі будинки ветеранів), правда маленькі, але це вже територія ветеранів, це їх простір, вони там вільно дихають, мають можливість вирватися із цього задушливого мирного суспільства просоченого корупцією і фальшем.  А міська влада шукає собі тільки своїх, Ви думаєте, що люди не знають як служили Ваші, як їздили під час служби за кордон і відпочивали, як пішли в АТО, щоб потім просто на виборах в камуфляжі сфотографуватися. Але ні, Ви таки вирішили знищити все те, що люди будували три роки, зганьбити бійців», - пише Сербин. 

Леся, 15.08.2016 14:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини