Саме під час Олімпіади або після неї, в одній сусідній країні починаються загострення – Саід Ісмагілов

Наближається Олімпіада. Саме під час Олімпіади або після неї, в одній сусідній країні починаються загострення, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Саід Ісмагілов.

«Нажаль, загострення не лише у головах, але і на фронтах. Так само було і після Олімпіади в Сочі. В цьому є щось містичне, щось окультне, щось хтонічне, адже у деяких диктаторів відслідковується якась нездорова тяга до Олімпійських ігор.  Дехто вважає, що Росія не спроможна на посилення війни проти України. Дехто вважає що скупчення військ та військової техники поблизу нашого кордону відбувається не просто так.  Я ж пригадую весну 2014 року, коли десь наприкінці травня, ми в Донецьку дізнались про те, що на кордоні з Україною, росіяни розташовують польові військові шпиталі. Одна жінка з родини військового офіцера тоді мені сказала, що це дуже погана ознака, бо польові шпиталі поблизу кордону просто так не облаштовують. А потім були Іловайськ, Дебальцево, битва за Донецький аеропорт.
Звісно, що я не військовий експерт, але мене як релігієзнавця та релігійного діяча, щось трохи непокоїть чергова Олімпіада, до якої ще й недопущена частина російських спортсменів. У людей залежних від містицизму та окультизму, сакральні акти та жертви мають особливість час від часу повторюватися. Сподіваюсь, що це хибне занепокоєння. Одному Богу відомо, що в них там загостриться...»
- написав Ісмагілов. 

Леся, 04.08.2016 14:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини