Нардеп від Прикарпаття закликав друзів побити Власенка

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко обурився виступом нардепа Сергія Власенка, який розкритикував дії прем’єра Володимира Гройсмана.

«У Верховній Раді дуже погана людина на прізвище Власенко, почав брутально паплюжити прем’єр-міністра Гройсмана... Не суть за що, суть як. Найогидніше особисто мені було слухати оті єхидні його підмашки про те, що тоді-то і тоді Гройсман ще мовляв "оградки на цвинтарі красив" коли вони Бютівці країну рятували...Тобто, як найвище западло і приниження, ця паскуда вказав саме на те, що людина пензлем працювала. А як же тоді я? Я, котрий поверх тридцяти років свого життя провів на будовах, і переважно саме не випускаючи пензля з рук?А як же мільйони по всій Україні таких самих як я?» - написав у Фейсбуці Тимошенко.

Він закликав своїй друзів «набити морду» народному депутату, якщо його побачать.

«Хлопці, друзі, робітники. Я вас прошу. Як випаде кому нагода перестріти цю гниду на своїй дорозі, будь ласка, набийте йому його наглу морду від душі, за всіх нас...З усією пролетарською ненавистю...Цікаво лиш одне, як йому і таким як він, не в падлу жити в будинках, збудованих нашими "брудними" руками», - написав Тимошенко. 

Леся, 15.07.2016 14:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини