За минулі вихідні на Прикарпатті отруїлися гості одразу двох весіль

Перші потерпілі святкували на весіллі 25 червня у м. Тисмениця (заклад громадського харчування «Ювілейний»). Департамент охорони здоров'я облдержадміністрації інформує, що протягом 27-28 червня до обласної клінічної інфекційної лікарні госпіталізовано з отруєнням 25 осіб, з них 3 дітей (5 років,14 років і 16 років), які були на весіллі.

На 28 червня стан госпіталізованих середньої важкості, надається необхідна медична допомога. З них середньої важкості – 22 особи, у важкому стані 1 особа, надається необхідна медична допомога. 

Вже 28 червня до Центральної районної лікарні м. Надвірна з гострим гастроентероколітом почали звертатися особи, які 25-26 червня були на весіллі та харчувалися в закладі громадського харчування «Діброва», смт. Богородчани. 
Зі слів захворілих захворювання пов'язують з харчуванням на весіллі. Станом на 21:00 год. 28 червня госпіталізовано 14 осіб. 

У закладі проведено заключну дезінфекцію. Заходи щодо локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції тривають. У пацієнтів уточнюється діагноз та встановлюється коло контактних осіб. Проводяться дослідження з метою встановлення заключного діагнозу, інформують рятувальники області.
Леся, 29.06.2016 08:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини