Нардеп Тимошенко розповів про своє отруєння

Народний депутат від «Народного фронту» від Прикарпаття Юрій Тимошенко розповів про деталі, які із ним сталися вчора, і як він потрапив у реанімацію. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ввечері о 6 годині вийшов з лікарні, де перебуваю на стаціонарному лікуванні, та зайшов у кафе перекусити. Там були присутніми 3-4 людей. Для початку взяв сік, трохи відпив та вийшов з приміщення передзвонити. Пізніше повернувся та з’їв салат і солянку. Вийшовши з кафе купив пляшечку холодного чаю, що самотньо, як сирота, стояла в холодильнику. Вже в палаті почав відчувати, що почуваюся недобре, та ще раз відпив чаю, проте раптом горлом пройшов спазм, включно до язика, яким я не міг ворухнути, що вельми мене налякало. Заледве викликав санітарку, після чого мене відвезли в реанімацію, де надали невідкладну допомогу. До 23 години я перебував в реанімації, де поступово спазм минувся», - написав Тимошенко.

За його словами, його дуже збентежила фраза медсестри.

«Все б здавалося нічого, але невинна фраза сказана медпрацівницею не дає мені спокою: «Ваше щастя, що Ви пішли після кафе в палату, бо якби сіли в машину, то могли б і не вийти!».
Сьогодні, звільнившись з ранкових процедур, запропонував медперсоналу взяти в мене аналіз крові, проте мені відмовили, мотивувавши це тим, що необхідний дозвіл головного лікаря, який можна отримати пізніше. Та чи не буде це запізно?!»
- написав Тимошенко. 

Леся, 23.06.2016 17:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини