Садовий просить оголосити Львів зоною екологічного лиха. Геращенко із нього підсміюється

Міський голова Львова Андрій Садовий просить оголосити місто зоною екологічного лиха.

«Скеровую звернення до Президента України та Прем’єр-міністра з проханням про оголошення Львова, Малехова та Великих Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації», - пише мер на своїй сторінці у Фейсбуці.

Над Садовим підсміюється віце-спікер Ірина Геращенко і запитує його, чи «Самопоміч» не проти того, щоби він звертався до злочинної влади.

«Звичайно, маємо всім миром допомогти меру Львова подолати проблему сміття у Львові і врятувати львів’ян від сміття. Це не дуже корелюється з децентралізацією, звичайно. Але зате відповідальність за екологічне лихо в конкретному регіоні і невирішену десятиріччями проблему сміттєзвалища ( мер більш натхненно займався формуванням своєї медіаімперії і тд) тепер розділять президент і прем'єр. А як там " Самопоміч", дозволила звертатися до злочинноі влади? Сироід і Березюк не побачать в цьому узурпацію сміттєзвалищ і корупцію ? Не будуть проти? А то я переживаю. До речі, " Самопоміч" делікатно мовчала про трагедію на сміттєзвалищі. Істерик, як навколо Кривого Рогу не влаштовувала. Семенченко з десантом туди не виїжджав. Не його тема... А ми , коаліція, розглянемо це питання і допоможемо, звичайно. Бо львів’ян шкода в цій ситуації», - написала у Фейсбуці Геращенко. 

Леся, 07.06.2016 13:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини