Поліцейська місія - це фіговий листок, яким усі учасники процесу прикривають своє небажання і зупинити Росію - Сироїд

Всі захопилися новою дискусією про поліцейську місію ОБСЄ, яка начебто прийде і гарантує безпеку для проведення виборів на окупованих територіях, пише на своїй сторінці у Фейсбуці віце-спікер Оксана Сироїд. За її словами, це чергова імітація і пошуку відповіді на питання «щоб такого зробити з Україною, щоб Росія відчепилася від світу?».

«Поліцейська місія - це хлопці з табельною зброєю. І це вони мають убезпечити людей від 32,5 тис. особового складу армійських корпусів російських анклавів "ДНР" та "ЛНР", в арсеналі яких може бути понад 450 танків, близько 830 бойових броньованих машин, до 550 одиниць артилерійських систем, до 200 одиниць РСЗО, більше 410 одиниць засобів ППО?», - вважає Сироїд.

За її словами, поліцейська місія може прийти на допомогу, але лише після того як українські війська відновлять контроль за кордоном і проведуть роззброєння на нині окупованих територіях.

«А до того часу - це фіговий листок, яким усі учасники процесу прикривають своє небажання і неспроможність зупинити Росію у її агресії», - вважає Сироїд.

Леся, 07.06.2016 11:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини