Надю, ви інструмент у чиїхось руках – експерт

Ази військової справи говорять: полонені після звільнення (повернення) проходять комплексну біологічну антивірусну обробку та глибоку довготривалу психологічну перевірку на завербованість ворогом для виконання спеціальних військових, військово-політичних чи політичних завдань на користь ворога, про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова Асоціації економістів родом із Прикарпатті Андрій Новак.

«З одного боку, - полонений(на) після, нехарактерного для поведінки ворога, звільнення-повернення, прямо з борту літака прямує до адміністрації Президента, вітається і обнімається з главою держави і очільниками його адміністрації, іншими керівниками країни, потім виходить до величезної кількості людей контактуючи на відстані тактильного контакту, - а якщо ціанід, діоксин, полоній чи ще якийсь кремлівський хімічний шедевр ? - Що це за цирк — так не буває навіть у мирний час, тим більше в час війни», - пише Новак.

«З іншого боку, - маючи зараз інформаційну увагу до себе більшу ніж до президента, прем'єра і голови ВР разом взятих, яка системно розкручувалась ввесь період полону (чого теж не буває з полоненими), - за першим покликом Надії зберуться сотні, якщо не тисячі озброєних і добре навчених бійців, колишній бійців, ветеранів і за її ж командою “на штурм” за кілька хвилин (годин) захоплять будівлю будь-якого центрального органу влади країни — ВРУ, КМУ чи АПУ... Так, більшість з нас, втомлених від корупції, цін і тарифів, скаже — так і треба! А тепер спитаймо себе, а кому так і треба?... Хто не зруйнувавши Україну ззовні, спробує зруйнувати нас з середини, га? То за чиїм сценарієм цей цирк? Надю, з великою повагою до Вас, але прошу - добре обдумуйте кожне слово і жест, Ви - інструмент у чиїхось руках», - написав Новак.

Леся, 30.05.2016 10:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини