Нардеп: З кожного куба вирубаного понад норму лісу «капає у кишені» чиновників і правоохоронців

Народний депутат Семен Семенченко порадив міністру екології Остапу Семераку відвідати не тільки Прикарпаття, а й інші регіони.

«Міністр екології жахнувся від масштабів вирубки лісів у Прикарпатті. Збираються звільнити "головного обласного еколога" і дати "строгача" "головному екологу" України. Цікаве формулювання "за самоусунення від контролю за виконанням службових обов'язків і ганебне ставлення до лісового багатства". Упевнений, що міністру екології треба відвідати інші області. І зрозуміти масштаб катастрофи», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Семенченко.

За його словами, рубають всюди, заради «доброго ставлення до багатства особистого, багатства своїх друзів і покровителів».

«З кожного куба відправленого за кордон "капає" в "кишеню". З кожного куба вирубаного понад ліміт або там, де замість цінної породи пишуть іншу -"капає" в "кишеню". На біржах часто обсяги цінної деревини розподіляються в сторону "потрібних фірм" і знову ж таки "в кишеню". Потім потік розподіляється наверх. В Київ. І убік. «Сліпим правоохоронцям», - написав Семенченко.

Леся, 05.05.2016 10:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини