Політик: Вважати, що політична кар’єра Яценюка завершиться після його відставки - помилка

Політичне майбутнє колишнього прем’єра Арсенія Яценюка не завершується його вимушеним та походом у відставку, про це не своїй сторінці у Фейсбуці написав прикарпатський політик Юрій Романюк.

«Помилкою буде вважати, що на цьому політичне майбутнє Арсенія в минулому. Він ще занадто молодий! Інші, в цьому віці ще навіть не стартують у політику, а він був вже на всіх посадах, які лише існують, окрім президентської, з десятьма роками потужного політичного капіталу! В нього попереду, ще як мінімум, 30 років потенційного політичного капіталу!», - відзначив Романюк.

За його словами, так само помилялися і ті політики, які вважали, що Тимошенко більше до великої політики не повернеться.

«Так само помилялися всі чотири президента (Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко), що Юля вже ніколи не вернеться у Велику політику!  ВОНА - сьогодні лідер електоральних уподобань в Україні! ВОНА - на Першому місці! Я не даю нікому жодної політичної оцінки їх діяльності, а лише констатую очевидне, щодо їх майбутнього», - написав Романюк.

Леся, 18.04.2016 06:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини